Dnes je 20. května 2024, svátek má Zbyšek

Ordinace je akreditovaným zařízením MZdr pro vzdělávání v oboru Praktický lékař pro děti a dorost a Pediatrie. V ordinaci se tedy můžete setkat nejen se studenty středních zdravotních škol (budoucími sestřičkami), studenty lékařských fakult, ale také  s lékaři, kteří se připravují k atestaci v oboru Pediatrie.  

Kromě léčebné, preventivní a posudkové péče ordinace poskytuje i nadstandardní výkony nehrazené ze zdravotního pojištění - očkování proti infekčním nemocem, tejpování a  fototerapii. Ordinace provádí výkony rychlé diagnostiky (z kapky krve z vpichu do prstu), jako krevní obraz, CRP, sledování krevní srážlivosti - tzv. INR, vyšetření výtěru z krku na přítomnost streptokoka, diagnostika infekce močových cest do 24 hod, dále provádí EKG vyšetření, spirometrii a 24hod monitorování TK.

 

MUDr. Pavla Tvrdoňová

Vzdělání: gymnázium Karviná 1984-1987, Lékařská fakulta Masarykovy univerzity Brno 1987-1993 ( obor dětské lékařství , od r. 1992 všeobecné lékařství)

Atestace: dětské lékařství 1996.

Specializovaná způsobilost: Dětské lékařství, Praktické lékařství pro děti dorost.

Specializovaný kurz: spirometrie, kineziotejping.

Licence: licence České lékařské komory vedoucího lékaře/primáře v oboru PLDD

Praxe: 1993-2005 dětské oddělení NsP Karviná-Ráj, 2001-2006 dětská alergologická ambulance při dětském odd. NsP Karviná – Ráj, Od 1/2006 praktický lékař pro děti a dorost.

Členka Odborné společnosti pediatrie  ČLS JEP, Odborné společnosti alergologie a klinické imunologie ČLS JEP, Odborné společnosti praktického dětského lékařství ČLS JEP - regionální zástupce pro Moravskoslezský a Olomoucký kraj, členka pracovní skupiny pro respirační onemocnění této společnosti. Členka Sdružení praktických lékařů pro děti a dorost -místopředsedkyně pro Moravskoslezský kraj a pověřený okresní zástupce pro okres Karviná.

Přednášková a publikační činnost:

Přednášky v rámci vzdělávacích seminářů pro praktické dětské lékaře, výuka mediků v předmětu pediatrie 4. a 5. ročník na Lékařské fakultě Ostravské univerzity, spoluautor publikace Asthma bronchiale v ordinaci PLDD  a učebnice Praktické dětské lékařství.


Galerie

Obrázek

Informace

Adresa:
MUDr. Pavla Tvrdoňová
Br. Veverkových 2874
Karviná-Hranice
733 01

Kontakt:
+420 596 311 509

Další:
Bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti

Mapa

Chtěli byste nám něco sdělit?

Nastavení cookies