Dnes je 23. května 2024, svátek má Vladimír

Mateřská škola je součástí Základní školy, nachází se v její těsné blízkosti, podle potřeby lze přecházet z jedné budovy na druhou, což využívají jak děti obou škol, tak i zaměstnanci. Mateřská škola s kapacitou 100 dětí je čtyřtřídní, s nově zrekonstruovanou školní zahradou, která slouží nejen dětem mateřské a základní školy, ale je otevřena i pro veřejnost. Zahrada je vybavena moderními hracími i výukovými prvky pro volnočasové aktivity dětí a splňuje veškeré hygienické i bezpečnostní normy.

Mateřská škola má tři podlaží. Ve dvou nadzemních podlažích jsou čtyři třídy, u každé je samostatná výdejna jídla, šatna a sociální zařízení. V přízemí budovy se nachází samostatná školní kuchyně a prádelna.

V areálu ZŠ využívá škola tělocvičnu a nově zrekonstruované sportovní hřiště, pro nadstandardní aktivity pak PC učebnu a interaktivní učebnu s využitím interaktivní tabule.

V MŠ je k dispozici dětem výtvarná dílna a přírodovědné oddělení, které je vybaveno variabilním nábytkem a didaktickými pomůckami umožňujícími pozorování přírody a jejích zákonitostí (lupami, miskami, mikroskopy…), nabízející dětem širší prostor pro jejich práci, zkoumání a bádání, experimentování a provádění pokusů. Koutek je doplněn i o terárium s živými zvířaty.


Galerie

Obrázek

Informace

Adresa:
MŠ Prameny
Dačického 588/1
Karviná-Ráj
734 01

Kontakt:
+420 558 271 915

Další:
Bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti
Bezbariérový přístup

Mapa

Chtěli byste nám něco sdělit?

Nastavení cookies