Dnes je 22. října 2024, svátek má Sabina

Léto na zámku - Tři mušketýří po 20 letech

Kategorie: Jiné akce | Datum akce: Sobota 29. 06. 2024

A jsou zde opět, jen o něco starší, čtyři odvážní hrdinové, kteří se s odvahou vrhají do boje, šarvátek a potyček za slávu a záchranu cti krásných dam. Veliký vypravěč A. Dumas zve na další romantický příběh statečnosti, věrnosti a zrady, provázený třeskem kordů a mečů. Téměř čtyřicetiletý d’Artagnan se svými nalezenými přáteli Athosem, Porthosem a Aramisem zachrání královnu, matku Ludvíka XIV., zavítají do cromwellovské Anglie a nakonec šťastně vyváznou z léčky královnina milce kardinála Mazarina. Dokonce zde zasáhne i zloba již dávno zemřelé mylady.

Čeká vás premiéra - pokračování příběhu o třech mušketýrech po 20 letech – navazující divadelní vstupy v jednotlivých prostorách zámku. Představení je vhodné pro diváky každého věku. Účinkuje: Divadlo historie v pohybu Exulis, scénář a režie: Jaroslav Vaculík

Kočárové projížďky zámeckým parkem /Dvůr Olšiny a pan Broda/ – jsou určeny přednostně pro účastníky uvedených divadelních prohlídek.

 

Prodej vstupenek a rezervace jízdenek budou spuštěny od 25. června. V den akce již může být vyprodáno,  proto opět doporučujeme si předem možnost návštěvy tohoto představení v daný den ještě telefonicky ověřit na pokladně zámku – 596 387 340.

Název akce Léto na zámku - Tři mušketýří po 20 letech
Kategorie Jiné akce
Pořadatel Zámek Fryštát
Místo akce Zámek Fryštát
Začátek akce 29. 06. 2024, 10:00 hod.
Konec akce 29. 06. 2024, 17:00 hod.
Originální odkaz Klikni zde

Obrázek k akci

Chtěli byste nám něco sdělit?

Nastavení cookies