Dnes je 13. června 2024, svátek má Antonín

Atletika pro chlapce a dívky ve věku od 4 let

Atletický oddíl TJ Jäkl Karviná byl založen v roce 1969 a od té doby patří k nejúspěšnějším atletickým klubům v Moravskoslezském kraji. Za svou historii oddíl vychovával mnoho talentovaných atletů a atletek, kteří dosahovali úspěchů nejen v regionálních, ale i v celostátních soutěžích.

Oddíl atletiky TJ Jäkl Karviná nabízí tréninky pro děti od 3 let až po dospělé atlety, kteří se mohou specializovat na různé atletické disciplíny, jako jsou běhy, skoky a hody. Tréninky jsou vedeny kvalifikovanými trenéry, kteří se snaží každému atletovi přistupovat individuálně a pomoci mu dosáhnout jeho maximálního potenciálu.

Atletický oddíl TJ Jäkl Karviná se pravidelně účastní soutěží v celé České republice, včetně Mistrovství ČR a Mistrovství Moravy a Slezska.

Oddíl atletiky TJ Jäkl Karviná zaujímá kromě sportovních aspektu také důležitou roli v rozvoji mládeže v Karviné a okolí. Atletický oddíl pořádá různé akce nejen pro děti a mládež, aby podpořil zájem o sport a zdravý životní styl.

Dnes je atletický oddíl TJ Jäkl Karviná jedním z nejvýznamnějších sportovních klubů v Karviné a jeho členové pravidelně reprezentují město na různých sportovních akcích, i nejvyšší republikové úrovně. Atletický oddíl se stále rozvíjí a snaží se poskytnout svým členům ty nejlepší možné podmínky pro rozvoj jejich schopností a dovednosti a zároveň podpořit zájem o sport v Karviné a okolí.


Galerie

Obrázek

Informace

Adresa:
TJ Jäkl Karviná - atletika
Univerzitní náměstí 242/2
Karviná-Fryštát
733 01

Kontakt:
+420 732 779 605

Další:
Bezplatné parkování v bezprostřední blízkosti

Mapa

Chtěli byste nám něco sdělit?

Nastavení cookies